Jobinfo

Segment:

City:

State/Province:

IT

Frederiksberg

Region Hovedstaden

 

 

Segment: IT
City: Frederiksberg
State/Province: Region Hovedstaden

Posted: 19.08.2022

Teamkoordinator til SAP team

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen / Full time

SAP Autorisationsteamet er i gang med en lang række tekniske og forretningsmæssige projektopgaver og har derfor brug for en teamkoordinator til at sikre den nødvendige projektstyring, opgavestyring og koordinering. Stillingen indeholder ikke personaleansvar. I stillingen som teamkoordinator vil du i samarbejde med et erfarent team være med til at sikre fremdrift på en række projekter vedrørende udvikling af rollekoncepter, autorisations- og sikkerhedsopgaver af både operationel og taktisk karakter, samt bidrage til at sikkerhedsrisici imødegås. I den forbindelse skal du varetage kommunikation og facilitere samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Da opgaverne foregår på et både fagligt og ledelsesmæssigt højt niveau, vil du i særlig grad arbejde med styring og ledelsesrapportering på tværs af styrelser og eksterne interessenter, f.eks. leverandører. Du bliver en nøgleperson i tværgående samarbejde, som sikrer at enderne mødes på tværs af de mange interessenter (tekniske og politiske). Du vil ligeledes bidrage til optimering af arbejdsprocesser, samt forbedring af rapportering. Requirements
  • Du har minimum 10-15 års relevant erhvervserfaring heraf gerne 2-5 års erfaring som teamkoordinator uden personaleansvar.
  • Du har erfaring med projektstyring samt facilitering af opgaver i komplekse og dynamiske organisationer.
  • Du har erfaring med SAP-roller, -autorisationer og -funktionalitet.
  • Du har kendskab til SAP HANA. Du har måske tidligere arbejdet med Risk/Compliance eller har erfaring med SAP GRC.
 
  • Kendskab til ITIL, ITSM, ALM samt ISO27001 og generel informationssikkerhed er en fordel.
Det tæller positivt, såfremt du har blik for både det tekniske og forretningsmæssige perspektiv samt har forståelse for den strategiske kontekst.