Jobinfo

Segment:

City:

State/Province:

Engineering

Birkerød

Region Hovedstaden

 

 

Segment: Engineering
City: Birkerød
State/Province: Region Hovedstaden

Posted: 18.04.2023

Projektleder til pumpestationer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen / Full time

Stillingen som Projektleder til Pumpestationer

Som projektleder på primært pumpestationsprojekter vil du få en unik mulighed for at blive en del af Danmarks næststørste forsyning.

Du vil tillige blive en del af en af de største projektafdelinger inden for forsyningsområdet, som de kommende år fortsat vil skulle løfte i størrelsesordenen 1400 større og mindre projekter. Projekter som både direkte og indirekte vil have betydning for mange kunder og interessenter i de pågældende ejer kommuner.

Novafos har i alt 1.300 pumpestationer og du får som projektleder en spændende mulighed for at stå i spidsen for egne projekter sammen med din projektgruppe. Dit gode overblik gør, at du favner projektet fra løsningsforslag fastlægges til afleveringsforretningen er gennemført. Du trives med at have ansvar for processen fra udbud, kontrahering og indkøb og ligeledes stå for byggeledelse og tilsyn.

Du motiveres af at drive projekter, hvor der er et højt fokus på bæredygtige løsninger både, når det gælder renovering og fornyelse af pumpestationer, hvor fornyelsen også indebærer, at pumpestationer tilgår et nyt SRO-system og automatisk bliver implementeret i asset management systemet.

Du vil også opleve, at dit arbejde med pumpestationer er en vital del af infrastrukturen for at kunne sikre, at den enkelte forbruger oplever driftssikkerhed både dag og nat. Derfor motiveres du også at løse dine projekter i et tværfagligt samarbejde internt i Novafos og eksternt med udvalgte samarbejdspartnere så som leverandører, entreprenører og rådgivere.

Afdelingen

I dagligdag vil du blive en del af et team på 15 kolleger, der arbejder med mange forskellige opgaver inden for afløbssystemer, pumpestationer, renseanlæg og bassiner.

Dit gode samarbejde med driften er også væsentligt, når du har afsluttet et pumpestationsprojekt, da de skal stå for den videre drift af pumpestationerne. Det er derfor vigtigt, at du trives og har interesse i at opbygge relationer til driftsfolkene for at sikre den bedst mulige support og interaktion.

Erfaring

Du har allerede erfaring som projektleder eller vil gerne fortsat udvikle dig som projektleder. Du har gerne et godt kendskab til forsyningsområdet, hvor du især har opbygget kompetencer inden for pumpestationer. Du trives med projekter, som kan være omfattende, men arbejder også godt med, at der er et mix mellem store og små projekter.

Grundet din faglighed er du vant til at kunne arbejde meget selvstændigt med dine projekter. Du sikrer helt naturligt, at der er den rette fremdrift på dine projekter og tager ansvar for, at projekterne bliver udført i forhold til de aftalte retningslinier i forhold til økonomi, tid og kvalitet.

Du beskriver selv din arbejdsstil som værende struktureret og fokuseret. Du er fleksibel og omstillingsparat. Du har et godt overblik og har styr på de rette detaljer i projekterne. Du trives godt med, at samarbejde omfatter både kolleger i Projekt 1, Projekt 2 og Projekt 3 og på tværs af organisationen samt eksternt, det være sig både borgere, myndigheder, rådgivere og entreprenører.