Closed Recruitment

Full Stack Udvikler

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen / Full time

Har du erfaring som udvikler og besidder en lyst til at være med til at levere løsninger på ikke-trivielle problemer? Har du udviklet komplekse løsninger på den decentrale platform? Forstår du også en brugers behov? Vil du udfordres fagligt igennem nyudvikling af store it-løsninger og arbejde i et agilt team? – Så kunne du være næste udvikler til Udviklings- & Forenklingsstyrelsen (UFST).

Om UFST

“Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave”

UFST er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

UFSTs medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Omfangsrige og komplekse opgaver løses gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne.

UFST søger løbende nye kolleger, som deler ambitionen om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

 

Om afdelingen

Du bliver ansat i afdelingen for personindberetning og international udveksling af data. I afdelingen er der i dag omkring 14 medarbejdere samt konsulenter med forskellige fagligheder, som alle sikrer udvikling, videreudvikling og drift af nye og eksisterende løsninger. Afdelingen er organiseret i flere udviklingsteams og flere shared services. Afdelingen er præget af en uformel og dynamisk stemning, hvor der til daglig dyrkes et stærkt fællesskab med fokus på trivsel og personlig udvikling. Den faglige kvalitet vægtes højt, samtidig med at sociale aktiviteter for at have det sjovt prioriteres.

UFST har faglige fællesskaber med rig mulighed for at sparre med andre udviklere på tværs af organisationen. Der er veletablerede processer og metoder i organisationen, som man kan lære af og som man skal kunne indgå i, selvom stillingen også kræver, at man skal kunne etablere nye og udfordre de eksisterende.

Om stillingen

Som udvikler bliver du en del af et tværfagligt agilt team bestående af andre udviklere, business analysts, UX-designere, product owner og scrum master.

Det er almindeligt, at teamet deltager i hele processen fra analyse og design til udvikling, test og implementering. Dine primære opgaver omfatter derfor:

  • udvikling af applikationer, der understøtter Skatteforvaltningens behov
  • analyse af komplekse problemstillinger og udarbejdelse af velfungerende løsninger til disse
  • bidrage til udarbejdelsen af user stories, tasks og dertilhørende acceptkriterier
  • sørge for at leverancer er af høj kvalitet vha. automatiserede tests

Alle udviklere betragtes som full stack, men indivuelle styker og ønsker forsøges at blive imødekommet. Der arbejdes på hovedsagelig Java løsninger på den decentrale platform med den tilhørende teknologistack og tools – Springboot, REST APIs Interface, databaser, Containere (Docker), open source på Jenkins samt Git og Github.

Der er en forventning om, at udviklere, udover at være dygtige indenfor deres felt, også forstår brugerens behov og kan tænke kvalitet ind i løsningerne. Derfor kan du også forvente at du vil blive inddraget i arkitekturbeslutninger om løsningens udformning.

Om dig

Du er formentlig uddannet datalog, ingeniør eller lignende kombineret med minimum et par års erfaring med softwareudvikling af komplekse IT-systemer. Det falder dig naturligt at arbejde på tværs internt i teamet og med andre faggrupper i organisationen. Eftersom meget dokumentation er på dansk, så er det vigtigt, at du kan begå dig på dansk, både skriftligt og mundtligt.

Derudover har du:

  • erfaring med programmering i OOP-baseret sprog, som eksempelvis Java og C# (eller andre JVM-baserede sprog),
  • erfaring eller kendskab at arbejde med DevOps, Continuos Integration, Git, Docker, automatiserede tests, relationelle databaser og SQL

Dine kompetencer gør, at du ikke er bange for at give din mening til kende, og du kan bakke dine holdninger op med solid faglig argumentation. Du vil gerne bidrage aktivt til de opsøgende og afklarende opgaver og er åben for at arbejde med nye teknologier og lærer gerne en ny tech stack at kende.

Jobinfo
Segment: IT City: Frederiksberg State/Province: Region Hovedstaden
Segment: City: State/Province:

IT

Frederiksberg

Region Hovedstaden