Jobinfo

Segment:

City:

State/Province:

IT

København K

Region Hovedstaden

 

 

Segment: IT
City: København k
State/Province: Region Hovedstaden

Posted: 20.04.2022

Frontend Engineer

Berlingske Media / Full time

Berlingske Media startede som en lille avis for 275 år siden og er i dag landets største digitale mediehus. Tilsammen vender læserne flere side hos husets fem medier (Berlingske, B.T., Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv) end hos konkurrenterne. Berlingske Media arbejder konstant med at sikre, at læserne får relevant, engagerende redaktionelt og kommercielt indhold på alle deres medier for at udfylde deres rolle, som en fri og ansvarlig presse.

Særligt i 2021 havde Berlingske Media fremgang på deres medier; Berlingske, B.T., Weekendavisien og Euroinvest, hvor den digitale vækst steg. Dette har gjort at Berlingske Media har investerede endnu mere i journalistik, digital udvikling og lyd. En vækstrejse som du har mulighed for at komme med på.

Berlingske media består af ca. 700 medarbejder. De er præget af et fladt hierarki og er en tæt og sammentømret organisation. De er kendt for at have høj anciennitet i virksomheden og prioritere sociale arrangementer højt.

Afdelingen

Berlingske Media vil være førende på audio og video. Derfor har de behov for en engageret og skarp Frontend Engineer med speciale i React til udvikling af audio og video. Du vil i denne rolle få muligheden for at blive en del af at gøre Berlingske Media til Danmarks førende digitale mediehus.

Du vil blive en del af det nye Audio & Video team hos Berlingske Media, hvis fremmeste opgave er at udvikle software, der støtter op om husets evne til at skabe værdi for brugeren og sikre at de har kapabiliteterne til at blive Danmarks førende digitale multimediehus. Afdelingen arbejder på nogle af Danmarks største og vigtigste frie medier: Berlingske, BT, Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv.

Teamet består i dag af i alt 5 kompetente medarbejder og udviklingschefen for Audio & Video, som hjælper med at sætte retningen på visionen. De 5 medarbejder inkluderer én UX’er, én Junior Udvikler, én Tech Lead og to Product Managers, derudover forventes det, at teamet vil vokse både på frontend og backend området indenfor det næste år.

Teamet er generelt præget af en ”eksperimenterende” mentalitet, hvor mange ting er mulige og flere ideer afprøves. Derudover er de også et product lead team, med hurtige releases og kort fra ide til handling.

Stillingen

Som Frontend Engineer og React expert hos Berlingske Media vil du være med til at at være den eksekverende part på frontend arkitekturen. Du får som Frontend Engineer muligheden for at udvikle til nogle af de største mediesites i Danmark. Derudover er Lyd og Video et område som stadig er i drastisk udvikling og du vil komme til at være medskaber af den udvikling, hvor der er fokus på kvalitet, hastighed og skalering.

Du vil på baggrund af din viden og kompetencer komme til at arbejde med udvikling på alle mediernes sites i både React, Javascript, CSS og HTML. Derudover vil du være med til at udvikle og optimere Berlingske Media’s Lyd og video på alle deres sites. Dette inkludere at tage del i frontend udviklingen og implementeringer, derudover er det væsentligt at du forstå at sætte dig ind i brugernes mindset og deltage i udviklingen på baggrund af dette.​

Ansvarsområder

Udvikling af alle mediernes sites i React, JavaScript, CSS og HTML
Deltage i R&D og workshops samt have et tæt samarbejde med andre udviklere og PM’er
Tæt samarbejde med UX’ere og designere for at sikre, at alle implementeringer ser ud – og opfører sig – som forventet. På tværs af devices, browsers og skærmstørrelser.
Udvikling og optimering af lyd og video på alle sites gennem REST API (b.la. Omny Player og JW Player).

Requirements

Det er vigtigt at du har;

  • En brugerorienteret tilgang til udvikling af software.
  • En solid erfaring med React.
  • En æstetisk sans, der sørger for, at alle vores løsninger ender ud i et flot og brugervenligt produkt.

Derudover er det en fordel hvis du har;

  • Erfaring med HTML, CSS/SCSS, JavaScript samt TypeScript.
  • Erfaring med at arbejde indenfor audio- eller videouniverset.