Jobinfo

Segment:

Industry:

City:

State/Province:

Postal Code:

Engineering

Medicialfirma

Holbæk

Region Hovedstaden

4300

 

 

Segment: Engineering
Industry:  Medicinal
City: Holbæk
State/Province: Region Hovedstaden
Postal Code: 4300

Slået op: 03.09.2021

Technical Engineer

Full time / Capax Recruitment / Danmark

Som Manager varetager du en unik og central funktion, hvor du er med til at sikre, at Pharmacosmos’ komplekse produktionsudstyr er up to date og driftssikkert og at både daglige og langsigtede udfordringer bliver løst med samme opmærksomhed og engagement.

Din erfaring med produktionsudstyr gør, at du har en god teknisk indsigt og du er vant til at levere tekniske løsninger, som sikrer en produktion af høj kvalitet. Du trives med at have indflydelse og evner at sætte dine tekniske evner i spil. Du har også en god hands-on tilgang til dine opgaver og er med i driften, så du holder skarpt tilsyn med det tekniske område.

Din teknisk erfaring gør også, at du er vant til at arbejde med planlægning og styring af både daglig vedligehold og løbende forbedringer på produktionsudstyr herunder også, at projekterne afsluttes til tiden og at kvaliteten er i top. Du kommer til at få et tæt samarbejde med afdelingens smede, som i mange tilfælde selv er i stand til at håndtere mange tekniske udfordringer på højt niveau. Herudover vil du også skulle samarbejde med andre afdelinger og faggrupper i organisationen.

Din erfaring gør også, at du er vant til at lede og planlægge projekter og sikre den rette arbejdsfordeling på projekterne. Dit talent for at lede projekter har også givet dig god erfaring med at inddrage og lede andre og givet dig lyst til at udvikle dig i denne rolle samtidig med, at du opbygger en solid indsigt i Pharmacosmos’ produktionsanlæg.

Der vil også være projekter, som omfatter vedligeholdelse af Pharmacosmos’ bygninger i Holbæk, og her vil du typisk skulle styre projekterne i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere. Pharmacosmos står over for at skulle opføre en ny bygning, som omfatter nyt laboratorie og udvidelse af kontorfaciliteterne på lokationen i Holbæk.

Dit samarbejde med den tekniske chef er af stor vigtighed for at blive fortrolig med produktionsanlæg og arbejdsgange.

Din personlighed er kendetegnet ved, at du er ansvarsbevidst og god til at tage ejerskab. Du er god til at kommunikere og samarbejde med mange i løbet af en dag. Du har en positiv og konstruktiv tilgang til både løsninger og udfordringer. Du evner også at lede andre og motiveres af at skabe resultater gennem og sammen med andre. Du er god til at sikre faglig sparring og forstår den faglig stolthed, som den enkelte medarbejder har inden for sit fagområde.

Du har tillige forståelse for at udvise stor fleksibilitet, når der opstår akutte tekniske problemer og er også indstillet på at blive kontaktet i weekender eller uden for normal arbejdstid. Alt efter omfanget af udfordringen vil du skulle sikre, at der bliver taget hånd om opgaven enten af dig selv eller en anden kollega.