Jobinfo

Segment:

Industry:

City:

State/Province:

Postal Code:

IT

Stat

Kongens Lyngby

Region Hovedstaden

2800

 

 

Segment: IT
Industry:  Teknologi
City: Kongens Lyngby
State/Province: Region Hovedstaden
Postal Code: 2800

Slået op: 07.09.2021

Systemejer til WorkZone

Full time / Capax Recruitment / Danmark

OM AFDELINGEN

Du bliver en del af kontoret ESDH- og Motorsystemer, som har ansvar for drift af outsourcede IT-systemer, herunder ESDH-systemer, motorsystemer og sagsbehandlingssystemer. Kontorets formål er at sikre stabil drift samt at udføre vedligehold og videreudvikling af it-systemerne. Denne opgave vil du være med til at løfte sammen med 29 engagerede kollegaer i kontoret. Kontoret kendetegnes derudover ved et uhøjtideligt fællesskab, hvor samarbejde og arbejdsglæde vægtes højt.

Mere konkret kommer du til at indgå i et erfarent og veletableret team, der har ansvaret for ESDH-systemet KMD WorkZone, der er et centralt sagsbehandlingssystem for alle styrelserne under Skatteministeriet – og som faktisk også er det største i Danmark. Her vil du sammen med de øvrige medarbejdere i teamet, med ansvar for dette system, sikre, at drift, vedligehold og videreudvikling af løsningen udføres med høj kvalitet. Du skal ligeledes være med til at facilitere og sikre, at der via konfiguration og automatisering vedvarende optimeres på WorkZones understøttelse af forretningsprocesserne.

Du vil løbende have mulighed for sparring med de øvrige 10 ESDH-medarbejdere, hvoraf 7 sidder med ansvaret for WorkZone og 3 har fokus på Skatteministeriets departements sagsbehandlingssystem F2.

 

Foruden eget kontor er der også et tæt samarbejde på tværs af kontorerne, hvor du især samarbejder med andre systemejere, procesejere, platformsejere og det relaterede forretningsområde.

 

OM STILLINGEN

I rollen som Systemejer til WorkZone er du ansvarlig for dit eget område i ESDH-systemet KMD WorkZone, hvor du har fokus på et godt samarbejde med de systemrelaterede forretningsområder. Du får desuden et tæt samarbejde med en række eksterne samarbejdspartnere da drift, support, vedligehold og videreudvikling er outsourcet til eksterne leverandører.

Du skal arbejde på at opnå et forsat godt leverandørsamarbejde og sikre kontraktoverholdelsen fra start til slut. Det er dig, der sikrer, at leverandørerne implementerer de forretningsmæssige behov korrekt i systemerne med omtanke for funktionalitet, teknologi og økonomi. Det er også dig, der til forretningsområderne foreslår nye tekniske og konfigurationsmæssige forbedringer af systemet, som vil skabe effektiviseringer og/eller kvalitetsforbedringer. Sideløbende vil du hele tiden have fokus på at sikre effektive og værdiskabende service management processer.

Dit arbejdsområde vil hovedsageligt være fokuseret mod arbejdsområdet WorkZone, men der er også mulighed for på længere sigt at tilegne sig viden og komme ind over Skatteministeriets departements sagsbehandlingssystem F2.

FAGLIG ERFARING

Det er et krav, at du har:

 • Relevant erfaring med koordinering af applikationsudvikling og -vedligehold fra en tilsvarende rolle
  Erfaring indenfor ESDH-/ECM-området.
 • Erfaring med kravspecificering, test, drift, support og vedligehold
 • Erfaring med styring af leverandører ved outsourced IT-drift og/eller erfaring med kundehåndtering
 • Erfaring med at arbejde i et komplekst set-up, hvor du har samarbejdet med mange interessenter og med flere leverandører
 • Meget gerne strukturerfaring/kendskab til processerne omkring AD, men det er ikke et krav at du besidder dyb teknisk indsigt indenfor dette område

Det er derudover en fordel, hvis du har:

 

 • Kendskab og/eller erfaring med F2
 • Kendskab til driftsrelaterede problemstillinger
 • Interesse for området indenfor skatteforvaltning
 • Certificeringer i og/eller kendskab til SAFe og ITIL