Jobinfo

Segment:

Industry:

City:

State/Province:

Postal Code:

Engineering

Teknologi

Hørsholm

Region Hovedstaden

2970

 

 

Segment: Engineering
Industry:  Teknologi
City: Hørsholm
State/Province: Region Hovedstaden
Postal Code: 2970

Slået op: 14.12.2021

Softwareudvikler

Full time / Capax Recruitment / Danmark

Om XO CARE

XO CARE er en 3. generations familieejet virksomhed, der i år har fejret deres 70-års jubilæum. Virksomheden er i vækst, og på deres lokation i Hørsholm beskæftiger de sig med udvikling og produktion af high-end tandlægestole samt andet udstyr til tandlæger.

De har for nyligt lanceret en innovativ tandlægestol, der har en indbygget computer med netværksforbindelse og apps, der ikke før er set på markedet. Enheden kan integreres med øvrige softwaresystemer, og den forbedrer derigennem både brugervenligheden, samtidig med at den efterlever sundhedsmyndighedernes skærpede krav.

XO CARE beskæftiger i dag 57 fuldtidsansatte inden for produktion, udvikling, salg og service. Medarbejderne fordeler sig således, at der befinder sig 30 medarbejdere i produktionen, 18 medarbejdere i salg og service samt 9 medarbejdere i udviklingsafdelingen, hvoraf du vil blive en del af sidstnævnte afdeling.

Virksomhedsstrukturen er flad, og du vil derfor hurtigt opleve at kunne bidrage med dine input til virksomheden. Ligeledes er der tæt dialog på tværs af organisationen, så alle har indblik i de arbejdsopgaver, og projekter man indgår i.

Om stillingen

Som elektronikingeniør bliver du en del af en dygtig og engageret udviklingsafdeling, med høj anciennitet, og stort know-how, inden for udvikling og godkendelse af medicoteknisk dentaludstyr. Teamet består af 9 udviklingsingeniører, som du vil arbejde tæt sammen med, og derudover vil du skulle samarbejde med XO CAREs indkøbs- kvalitets- og produktionsafdeling.

I udviklingsafdelingen er arbejdet meget tværfagligt, da de både beskæftiger sig med software, mekanik og elektronik. Du vil derfor indgå i tværfagligt samarbejde med de øvrige udviklingsingeniører. Som elektronikingeniør vil du indgå i et sub-team af 3 elektronikingeniører med stort kendskab til XO CAREs eksisterende produkter, og til de igangværende udviklingsprojekter.

Der er en fri omgangstone i afdelingen, hvor man sparrer med hinanden.

Du vil opleve varierende arbejdsopgaver og vil typisk arbejde på 3-5 sideløbende projekter i tæt dialog med dine kollegaer. Projekterne kan eksempelvis indebære unit-optimeringer, vedligehold af eksisterende systemer samt projekter hvor man skal kunne tænke ud ad boksen.


De konkrete arbejdsopgaver vil blandt andet indebære

 • Udvikling af hardware på system- og printniveau, både analog og digital
 • Nyudvikling og vedligehold af eksisterende produkter
 • Udlæg af PCB
 • Test og verifikation af prototyper
 • Problemløsning og fejlfinding af komplekse systemer
 • Dokumentation af dit arbejde
 • Produktionstestspecifikation og produktionsoverlevering

Din faglige profil

 • 5-10 års erfaring med udvikling og dokumentation.
 • Kendskab til standarder for medicinsk udstyr er en fordel
 • Erfaring med overdragelse af løsninger til produktion.
 • Kendskab til kvalitetsstyring.
 • Erfaring med HF-design, er en fordel.
 • Erfaring med EMC- design og test er en fordel

Udviklingsmuligheder
XO CARE er udviklingsorienterede, og der er på sigt mulighed for flere projekter og større ansvar. Du vil ligeledes få en stor berøringsflade, og opnå en masse nye kompetencer inden for feltet.