Jobinfo

Segment:

Industry:

City:

State/Province:

Postal Code:

IT

IT

København Ø

Region Hovedstaden

2100

 

 

Segment: IT
Industry:  IT
City: København Ø
State/Province: Region Hovedstaden
Postal Code: 2100

Slået op: 18.10.2021

Senior IAM Konsulent

Full time / Capax Recruitment / Danmark

Som IAM implementeringskonsulent i Risk & Security vil du komme til at rådgive om- samt implementere fremtidens løsninger indenfor Identity & Access Management (IAM).

Du vil arbejde med en forretningskritisk disciplin og de dertilhørende processer, teknologier, services og governances, alt sammen i et ønske om at sikre effektivitet, compliance og en større tryghed i den digitale virksomhed.

I rollen som IAM implementeringskonsulent vil din tilgang være holistisk i form af people, process & technology, og du skal have en dyb forståelse for den enkelte kunde udfordring og behov. Med din faglige, tekniske viden om cyber- og informationssikkerhed skal du inspirere- såvel som udfordre kunden i ønsket om at implementere den bedste praksis og løsning.

Sammen med mindst én kollega fra Devoteam vil du arbejde på spændende projekter hos nogle af Danmarks mest ambitiøse private- og offentlige virksomheder. Det er forskelligt, hvor længe projekterne varer, og du har stor medbestemmelse og indflydelse på, hvilket projekt du arbejder på alt efter dit interessefelt.

Vigtigst i rollen er, at du brænder for at gøre en forskel, for at arbejde innovativt og udfordre eksisterende forståelser på sikkerhedsområdet. Du skal elske dit håndværk og mestre at formidle din tekniske viden på en visionær, pædagogisk måde, så du kan skabe mest mulig værdi for den givne kunde.

Din arbejdsmæssige lokation afhænger af, hvilket projekt du er tilknyttet. Du vil primært sidde ude hos kunden, men du har samtidig mulighed for at have din daglige gang på Devoteams kontor på Østerbro.