Jobinfo

Segment:

Industry:

City:

State/Province:

Postal Code:

Engineering

Teknologi

Hørsholm

Region Hovedstaden

2970

 

 

Segment: Engineering
Industry:  Teknologi
City: Hørsholm
State/Province: Region Hovedstaden
Postal Code: 2970

Slået op: 14.12.2021

QA-medarbejder til test af software

Full time / Capax Recruitment / Danmark

Om XO CARE

 XO CARE er en 3. generations familieejet virksomhed, der i år har fejret deres 70-års jubilæum. Virksomheden er i vækst, og på deres lokation i Hørsholm beskæftiger de sig med udvikling og produktion af high-end tandlægestole samt andet udstyr til tandlæger.

De har for nyligt lanceret en innovativ tandlægestol, der har en indbygget computer med netværksforbindelse og apps, der ikke før er set på markedet. Enheden kan integreres med øvrige softwaresystemer, og den forbedrer derigennem både brugervenligheden, samtidig med at den efterlever sundhedsmyndighedernes skærpede krav.  

XO CARE beskæftiger i dag 57 fuldtidsansatte inden for produktion, udvikling, salg og service. Medarbejderne fordeler sig således, at der befinder sig 30 medarbejdere i produktionen, 18 medarbejdere i salg og service samt 9 medarbejdere i udviklingsafdelingen, hvoraf du vil blive en del af sidstnævnte afdeling.

Virksomhedsstrukturen er flad, og du vil derfor hurtigt opleve at kunne bidrage med dine input til virksomheden. Ligeledes er der tæt dialog på tværs af organisationen, så alle har indblik i de arbejdsopgaver, og projekter man indgår i. 

 
Om stillingen

Som QA-medarbejder bliver du en del af en dygtig og engageret produktudviklingsafdeling, med høj anciennitet, og stor know-how inden for udvikling og godkendelse af medicoteknisk udstyr.

I produktudviklingsafdelingen er arbejdet meget dynamisk, da ingeniørerne både beskæftiger sig med software, mekanik og elektronik. Som QA-medarbejder vil du understøtte udviklingsingeniørernes arbejde, og varetage ansvaret for test af deres software.

Du vil få ansvaret for test og frigivelse af XO CAREs software. Dine arbejdsopgaver vil derfor indebære at specificere og udføre test, samt sikre at relevant dokumentation er opdateret. Denne dokumentation indebærer eksempelvis change management i relation til deres software, som du ligeledes vil være ansvarlig for.

På sigt vil dit ansvarsområde udvides fra at være ansvarlig for test og dokumentation af softwaren til at være ansvarlig for test og dokumentation af hele produktet. Du er derfor præcis i dine afleveringer og struktureret, og du formår at følge dine opgaver til dørs.

De konkrete arbejdsopgaver indebærer blandt andet 
 • Test og frigivelse af software
 • Specificere og udføre test
 • Sikre relevant og opdateret dokumentation
 
De faglige krav
 • Erfaring med test af software
 • IT super bruger
 • Forståelse af tekniske termer på engelsk
 • 5 års relevant erfaring

  Det er derudover en fordel, hvis du har:
 • Erfaring med at skrive tekniskdokumentation (testspecifikationer m.v.)
 • Erfaring med brug af webbaseret værktøjer til test, registrering af fejl m.v.
 • Erfaring med at arbejde under kvalitetssikring, gerne medico
 • Erfaring med programmering
 • Interesse for computere og elektronik
 
Udviklingsmuligheder
På kort sigt vil du være ansvarlig for test og styring frigivelsesprocedurer. På længere sigt kan du blive ansvarlig for specifikation og udførsel af test samt dokumentation på systemniveau.